1
Pečený bůček dokonale ochutí pečený česnek a krásně provoní šalvěj. Určitě vyzkoušejte.
2
Troubu předehřejte na 160 °C.
3
Neoloupané stroužky česneku dejte na dno pekáčku.
4
Bůček pomažte olivovým olejem a vetřete do něj sůl.
5
Pak jej položte do pekáčku – kůží dolů – a pečte 3 hodiny.
6
Zvyšte teplotu na 180 °C, obraťte bůček, přidejte šalvěj a dalších 30 až 45 minut dopečte, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.
1
Pečený bůček dokonale ochutí pečený česnek a krásně provoní šalvěj. Určitě vyzkoušejte.
2
Troubu předehřejte na 160 °C.
3
Neoloupané stroužky česneku dejte na dno pekáčku.
4
Bůček pomažte olivovým olejem a vetřete do něj sůl.
5
Pak jej položte do pekáčku – kůží dolů – a pečte 3 hodiny.
6
Zvyšte teplotu na 180 °C, obraťte bůček, přidejte šalvěj a dalších 30 až 45 minut dopečte, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.