Pečený bůček s česnekem a šalvějí
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pečený bůček dokonale ochutí pečený česnek a krásně provoní šalvěj. Určitě vyzkoušejte.
1) Troubu předehřejte na 160 °C.
2) Neoloupané stroužky česneku dejte na dno pekáčku.
3) Bůček pomažte olivovým olejem a vetřete do něj sůl.
4) Pak jej položte do pekáčku – kůží dolů – a pečte 3 hodiny.
5) Zvyšte teplotu na 180 °C, obraťte bůček, přidejte šalvěj a dalších 30 až 45 minut dopečte, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pečený bůček s česnekem a šalvějí
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pečený bůček dokonale ochutí pečený česnek a krásně provoní šalvěj. Určitě vyzkoušejte.
1) Troubu předehřejte na 160 °C.
2) Neoloupané stroužky česneku dejte na dno pekáčku.
3) Bůček pomažte olivovým olejem a vetřete do něj sůl.
4) Pak jej položte do pekáčku – kůží dolů – a pečte 3 hodiny.
5) Zvyšte teplotu na 180 °C, obraťte bůček, přidejte šalvěj a dalších 30 až 45 minut dopečte, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio