Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečené řepy s bazalkou a mozzarellou

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Polévka z červené řepy
Polévka z červené...
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy

Pečené řepy s bazalkou a mozzarellou

Co budete potřebovat

4 červené řepy
hrubá mořská sůl
pepř
olivový olej
150 g mozzarelly
lístky bazalky

Jak na to?

Řepy omyjte pod tekoucí vodou, osušte, ale neloupejte. Pak každou položte na arch alobalu, posypte špetkou soli, zastříkněte olejem a těsně zabalte. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C asi 1,5 hodiny. Když je řepa upečená, propíchejte ji, aby z ní rychleji vyšla pára, a poté oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Na talíři je prokládejte plátky mozzarelly, zastříkněte olejem a ozdobte lístky bazalky.
Tip - Pro ještě lepší vůni můžete před pečením k řepám přidat rozmarýnovou větvičku a pro chuť přepůlenou neoloupanou paličku česneku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené řepy s bazalkou a mozzarellou

Předkrm Velmi snadné Italská Pečení Červená řepa , Bazalka Magazín 2/2014
Průměrné hodnocení 4 (52)

Co budete potřebovat

4 červené řepy
hrubá mořská sůl
pepř
olivový olej
150 g mozzarelly
lístky bazalky

Jak na to?

Řepy omyjte pod tekoucí vodou, osušte, ale neloupejte. Pak každou položte na arch alobalu, posypte špetkou soli, zastříkněte olejem a těsně zabalte. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C asi 1,5 hodiny. Když je řepa upečená, propíchejte ji, aby z ní rychleji vyšla pára, a poté oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Na talíři je prokládejte plátky mozzarelly, zastříkněte olejem a ozdobte lístky bazalky.
Tip - Pro ještě lepší vůni můžete před pečením k řepám přidat rozmarýnovou větvičku a pro chuť přepůlenou neoloupanou paličku česneku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy

Inspirujte se podobnými recepty