Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

600 g kuřecích prsních řízků
150 ml olivového oleje
3 lžičky směsi koření Kuře Albert
30 g ostré zeleninové pochoutky harissa
sůl, pepř
2 batáty
1 červená paprika
1 žlutá paprika
100 g oliv bez pecky
200 g předvařené cizrny
1 citron
30 g rukoly

Postup přípravy

1. Očištěné kuřecí řízky podélně rozkrojte a rozpulte. Naložte je do marinády ze 100 ml oleje, koření, harissy, soli a pepře.

2. Oloupané batáty a papriky nakrájejte na větší kusy.

3. Zeleninu vsypte na plech vymazaný olejem, osolte, opepřete, přidejte maso, scezené olivy, cizrnu a přelijte šťávou z citronu. Zakapejte zbylým olejem.

4. Pečte v troubě předehřáté na 220 °C 20 minut.

5. Před podáváním posypte rukolou.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
34hodnocení4

Další videorecepty