Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečené kuřecí kousky s batáty

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Pečené kuřecí kousky s batáty

Co budete potřebovat

600 g kuřecích prsních řízků
150 ml olivového oleje
3 lžičky směsi koření Kuře Albert
30 g ostré zeleninové pochoutky harissa
sůl, pepř
2 batáty
1 červená paprika
1 žlutá paprika
100 g oliv bez pecky
200 g předvařené cizrny
1 citron
30 g rukoly

Jak na to?

1. Očištěné kuřecí řízky podélně rozkrojte a rozpulte. Naložte je do marinády ze 100 ml oleje, koření, harissy, soli a pepře.

2. Oloupané batáty a papriky nakrájejte na větší kusy.

3. Zeleninu vsypte na plech vymazaný olejem, osolte, opepřete, přidejte maso, scezené olivy, cizrnu a přelijte šťávou z citronu. Zakapejte zbylým olejem.

4. Pečte v troubě předehřáté na 220 °C 20 minut.

5. Před podáváním posypte rukolou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené kuřecí kousky s batáty

Hlavní chod Snadné Maso Videorecept Magazín 10/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g kuřecích prsních řízků
150 ml olivového oleje
3 lžičky směsi koření Kuře Albert
30 g ostré zeleninové pochoutky harissa
sůl, pepř
2 batáty
1 červená paprika
1 žlutá paprika
100 g oliv bez pecky
200 g předvařené cizrny
1 citron
30 g rukoly

Jak na to?

1. Očištěné kuřecí řízky podélně rozkrojte a rozpulte. Naložte je do marinády ze 100 ml oleje, koření, harissy, soli a pepře.

2. Oloupané batáty a papriky nakrájejte na větší kusy.

3. Zeleninu vsypte na plech vymazaný olejem, osolte, opepřete, přidejte maso, scezené olivy, cizrnu a přelijte šťávou z citronu. Zakapejte zbylým olejem.

4. Pečte v troubě předehřáté na 220 °C 20 minut.

5. Před podáváním posypte rukolou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty