Pečené klobásky v zeleninovém pekáčku
Ingredience
3 | lžíce olivového oleje |
1 | brokolice |
1 | oranžová paprika |
100 g | zelených fazolek |
1 | žlutá paprika |
1 | červená cibule |
250 g | keříkových cherry rajčat |
sůl, pepř | |
2 | lžičky provensálského koření |
3 | lžíce balsamika |
300 g | grilovacích klobás s česnekem Albert |
Postup přípravy
1. Zapékací mísu vymažte olejem. Vsypte na růžičky nakrájenou brokolici, nahrubo pokrájené papriky, fazolky zbavené stopek, kolečka cibule a keříková cherry rajčata.
2. Osolte, opepřete, zasypte kořením a zakapejte balsamikem. Promíchejte a pečte 10 minut na 200 °C. Vyjměte a ztlumte na 180 °C. Obložte klobáskami, vraťte do trouby a 15 minut dopékejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY