
Pečené hrušky s červeným vínem
Postup přípravy
Pečené hrušky jsou skvělým dezertem, který se hodí po každé hostině.
1) Troubu předehřejte na 200 °C.
2) Spodky hrušek (u bubáku) jemně seřízněte, aby hrušky dobře seděly v hrnci.
3) Pak je do hrnce jednu vedle druhé vyskládejte a zalijte vínem.
4) Poklaďte kousky másla, zasypte cukrem, přidejte skořici a badyán a přiklopené pečte 30 minut.
5) Pak odklopte, několikrát přelijte vínem z pekáče a odklopené 40 minut dopečte.
6) Velmi často podlévejte. Podávejte s pořádným kopečkem zakysané smetany nebo mascarpone.
Pomohl vám recept?
10hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod