
Lodičky z paštiky s klikvou marinovanou v portském víně s křupavým kadeřávkem

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Silvestr
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Kuřecí játra 200 g
- Sůl 5 g
- Pepř 1 g
- Tymián sušený
- Česnek 10 g
- Vejce 3 ks
- Máslo 100 g
- Víno portské 70 ml
- Červené víno 70 ml
- Cukr krupicový 55 g
- Skořice celá 1 ks
- Badyán celý 2 ks
- Brusinky 80 g
- Kadeřávek 150 g
- Olej olivový 10 ml
- Blanšírované mandle 30 g
- Kuřecí játra 200 g
- Sůl 5 g
- Pepř 1 g
- Tymián sušený
- Česnek 10 g
- Vejce 3 ks
- Máslo 100 g
- Víno portské 70 ml
- Červené víno 70 ml
- Cukr krupicový 55 g
- Skořice celá 1 ks
- Badyán celý 2 ks
- Brusinky 80 g
- Kadeřávek 150 g
- Olej olivový 10 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.