×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečené brokolicové válečky

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Pečené brokolicové válečky

Co budete potřebovat

340 g brokolice, rozdělené na růžičky
1 velké vejce
½ cibule, nakrájená najemno
50 g čedaru, nastrouhaného
60–100 g strouhanky, ochucené
sušeným česnekem a nadrobno
nasekanou petrželkou
sůl, pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Brokolici vhoďte do vroucí vody a 1 minutu vařte. Pak ji sceďte a ihned zchlaďte studenou vodou. Nechte dobře okapat. Pak ji nasekejte najemno a smíchejte s vejcem, cibulí, čedarem, ochucenou strouhankou, solí a pepřem. Lžící odebírejte kousky těsta a rukama tvarujte malé válečky. Dávejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte dozlatova 18–25 minut, v poločase otočte. Podávat můžete s oblíbenou omáčkou nebo dipem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené brokolicové válečky

Hlavní chod Snadné Magazín 1/2016 Počet porcí: na 20 válečků
Průměrné hodnocení 4 (24)

Co budete potřebovat

340 g brokolice, rozdělené na růžičky
1 velké vejce
½ cibule, nakrájená najemno
50 g čedaru, nastrouhaného
60–100 g strouhanky, ochucené
sušeným česnekem a nadrobno
nasekanou petrželkou
sůl, pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Brokolici vhoďte do vroucí vody a 1 minutu vařte. Pak ji sceďte a ihned zchlaďte studenou vodou. Nechte dobře okapat. Pak ji nasekejte najemno a smíchejte s vejcem, cibulí, čedarem, ochucenou strouhankou, solí a pepřem. Lžící odebírejte kousky těsta a rukama tvarujte malé válečky. Dávejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte dozlatova 18–25 minut, v poločase otočte. Podávat můžete s oblíbenou omáčkou nebo dipem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat