Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečené brambory s domácí tatarkou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Pečené brambory s domácí tatarkou

Tip do kuchyně

 

Brambory s domácí tatarkou můžete jíst samostatně k večeři nebo je můžete podávat jako přílohu například k smaženému řízku.

Co budete potřebovat

2 žloutky
150 ml slunečnicového oleje
šťáva z 1 citronu
1/2 lžičky dijonské hořčice
sůl
pepř
2 okurky nakládačky
1 červená cibule
500 g brambor
pálivá paprika
sušený tymián
olivový olej

Jak na to?

Pečené brambory jsou u nás velmi oblíbené. Co takhle si k nim připravit domácí tatarskou omáčku?

1) Žloutky, olej, šťávu z citronu a hořčici dejte do nádoby z příslušenství tyčového mixéru.

2) Mixér ponořte až na dno, zapněte jej a pomalu s ním vyjíždějte nahoru. Trvá to jen pár sekund.

3) Tatarku podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte nadrobno pokrájené okurky a cibuli.

4) Brambory posypte solí, pepřem, paprikou a tymiánem a zastříkněte olejem.

5) Pečte hodinu v troubě při 190 °C.

Podávejte s tatarkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené brambory s domácí tatarkou

Příloha Velmi snadné Česká Chuťovky Pečení Tymián Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 4 (5)

Tip do kuchyně

 

Brambory s domácí tatarkou můžete jíst samostatně k večeři nebo je můžete podávat jako přílohu například k smaženému řízku.

Co budete potřebovat

2 žloutky
150 ml slunečnicového oleje
šťáva z 1 citronu
1/2 lžičky dijonské hořčice
sůl
pepř
2 okurky nakládačky
1 červená cibule
500 g brambor
pálivá paprika
sušený tymián
olivový olej

Jak na to?

Pečené brambory jsou u nás velmi oblíbené. Co takhle si k nim připravit domácí tatarskou omáčku?

1) Žloutky, olej, šťávu z citronu a hořčici dejte do nádoby z příslušenství tyčového mixéru.

2) Mixér ponořte až na dno, zapněte jej a pomalu s ním vyjíždějte nahoru. Trvá to jen pár sekund.

3) Tatarku podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte nadrobno pokrájené okurky a cibuli.

4) Brambory posypte solí, pepřem, paprikou a tymiánem a zastříkněte olejem.

5) Pečte hodinu v troubě při 190 °C.

Podávejte s tatarkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty