×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečené brambory s domácí tatarkou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Pečené brambory s domácí tatarkou

Tip do kuchyně

 

Brambory s domácí tatarkou můžete jíst samostatně k večeři nebo je můžete podávat jako přílohu například k smaženému řízku.

Co budete potřebovat

2 žloutky
150 ml slunečnicového oleje
šťáva z 1 citronu
1/2 lžičky dijonské hořčice
sůl
pepř
2 okurky nakládačky
1 červená cibule
500 g brambor
pálivá paprika
sušený tymián
olivový olej

Jak na to?

Pečené brambory jsou u nás velmi oblíbené. Co takhle si k nim připravit domácí tatarskou omáčku?

1) Žloutky, olej, šťávu z citronu a hořčici dejte do nádoby z příslušenství tyčového mixéru.

2) Mixér ponořte až na dno, zapněte jej a pomalu s ním vyjíždějte nahoru. Trvá to jen pár sekund.

3) Tatarku podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte nadrobno pokrájené okurky a cibuli.

4) Brambory posypte solí, pepřem, paprikou a tymiánem a zastříkněte olejem.

5) Pečte hodinu v troubě při 190 °C.

Podávejte s tatarkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené brambory s domácí tatarkou

Příloha Velmi snadné Česká Chuťovky Pečení Tymián Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 4 (5)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Brambory s domácí tatarkou můžete jíst samostatně k večeři nebo je můžete podávat jako přílohu například k smaženému řízku.

Co budete potřebovat

2 žloutky
150 ml slunečnicového oleje
šťáva z 1 citronu
1/2 lžičky dijonské hořčice
sůl
pepř
2 okurky nakládačky
1 červená cibule
500 g brambor
pálivá paprika
sušený tymián
olivový olej

Jak na to?

Pečené brambory jsou u nás velmi oblíbené. Co takhle si k nim připravit domácí tatarskou omáčku?

1) Žloutky, olej, šťávu z citronu a hořčici dejte do nádoby z příslušenství tyčového mixéru.

2) Mixér ponořte až na dno, zapněte jej a pomalu s ním vyjíždějte nahoru. Trvá to jen pár sekund.

3) Tatarku podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte nadrobno pokrájené okurky a cibuli.

4) Brambory posypte solí, pepřem, paprikou a tymiánem a zastříkněte olejem.

5) Pečte hodinu v troubě při 190 °C.

Podávejte s tatarkou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019