Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pečené brambory s ochucenou smetanou

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka...
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky

Pečené brambory s ochucenou smetanou

Co budete potřebovat

4 velké brambory
olivový olej
sůl
pepř
1 zakysaná smetana
1 bílý jogurt
2 lžíce sekaného kopru
2–3 kyselé okurky
1 lžička citronové šťávy

Jak na to?

Brambory důkladně omyjte, osušte a potřete olejem. Dejte je do pekáčku, důkladně osolte a opepřete a dejte na 20–30 minut péct do trouby vyhřáté na 180 °C. Mezitím v misce našlehejte smetanu s jogurtem, přidejte kopr, najemno pokrájené okurky, citronovou šťávu a podle chuti osolte a opepřete. Upečené brambory rozpůlte a přelijte ochucenou smetanou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené brambory s ochucenou smetanou

Předkrm Velmi snadné Česká Pečení Magazín 2/2014
Průměrné hodnocení 4 (21)

Co budete potřebovat

4 velké brambory
olivový olej
sůl
pepř
1 zakysaná smetana
1 bílý jogurt
2 lžíce sekaného kopru
2–3 kyselé okurky
1 lžička citronové šťávy

Jak na to?

Brambory důkladně omyjte, osušte a potřete olejem. Dejte je do pekáčku, důkladně osolte a opepřete a dejte na 20–30 minut péct do trouby vyhřáté na 180 °C. Mezitím v misce našlehejte smetanu s jogurtem, přidejte kopr, najemno pokrájené okurky, citronovou šťávu a podle chuti osolte a opepřete. Upečené brambory rozpůlte a přelijte ochucenou smetanou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky

Inspirujte se podobnými recepty