×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečená zelenina a bulgur

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Pečená zelenina a bulgur

Co budete potřebovat

2 litrové zavařovací sklenice s víčkem
1 hrnek bulguru
1 cuketa
1 lilek
4 rajčata
sůl
1 lžička cukru
pepř
½ hrnku sekané bazalky a petržele
lžíce balsamikového octa
100 ml olivového oleje AQ

Jak na to?

Do každé litrové zavařovací sklenice nasypte ½ hrnku propláchnutého bulguru. Zeleninu nakrájejte na kousky a v míse smíchejte se solí, cukrem, pepřem, sekanými bylinkami, balsamikem a olejem, pak ji rozdělte na poloviny a přidejte k bulguru do sklenic.
Pečte 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Bulgur se uvaří ve šťávě z pečené zeleniny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená zelenina a bulgur

Hlavní chod Velmi snadné Bez laktózy Vegetariánské Veganské Rychle, zdravě, s nápadem , Bazalka , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 4/2017 Počet porcí: 2
Průměrné hodnocení 4 (8)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

2 litrové zavařovací sklenice s víčkem
1 hrnek bulguru
1 cuketa
1 lilek
4 rajčata
sůl
1 lžička cukru
pepř
½ hrnku sekané bazalky a petržele
lžíce balsamikového octa
100 ml olivového oleje AQ

Jak na to?

Do každé litrové zavařovací sklenice nasypte ½ hrnku propláchnutého bulguru. Zeleninu nakrájejte na kousky a v míse smíchejte se solí, cukrem, pepřem, sekanými bylinkami, balsamikem a olejem, pak ji rozdělte na poloviny a přidejte k bulguru do sklenic.
Pečte 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Bulgur se uvaří ve šťávě z pečené zeleniny.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019