×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečená treska s grilovanou zeleninou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pečená treska s grilovanou zeleninou

Co budete potřebovat

600 g čerstvé tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek tymiánu
2 lilky
2 malé cukety
1 hrst cherry rajčat

Jak na to?

Filety tresky omyjte, důkladně osušte a rozdělte na porce. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte pár snítek tymiánu a dejte do trouby vyhřáté na 180 °C. Ryba se bude péct asi 15 minut.
Lilky nakrájejte na kolečka, rozložte na podnos, osolte a nechte pár minut vypotit. Poté tekutinu důkladně odsajte. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata na poloviny. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte lilek, pak cuketu a nakonec krátce opečte rajčata. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje.
Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte pečenou tresku, podle chuti dosolte, opepřete a dozdobte čerstvým tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená treska s grilovanou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Bez laktózy Tip týdne , Tymián , Rajče Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

600 g čerstvé tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek tymiánu
2 lilky
2 malé cukety
1 hrst cherry rajčat

Jak na to?

Filety tresky omyjte, důkladně osušte a rozdělte na porce. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte pár snítek tymiánu a dejte do trouby vyhřáté na 180 °C. Ryba se bude péct asi 15 minut.
Lilky nakrájejte na kolečka, rozložte na podnos, osolte a nechte pár minut vypotit. Poté tekutinu důkladně odsajte. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata na poloviny. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte lilek, pak cuketu a nakonec krátce opečte rajčata. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje.
Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte pečenou tresku, podle chuti dosolte, opepřete a dozdobte čerstvým tymiánem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019