Pečená treska s grilovanou zeleninou
Ingredience
600 g | čerstvé tresky |
olivový olej | |
sůl a pepř | |
svazek tymiánu | |
2 | lilky |
2 | malé cukety |
1 | hrst cherry rajčat |
Postup přípravy
Filety tresky omyjte, důkladně osušte a rozdělte na porce. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte pár snítek tymiánu a dejte do trouby vyhřáté na 180 °C. Ryba se bude péct asi 15 minut.
Lilky nakrájejte na kolečka, rozložte na podnos, osolte a nechte pár minut vypotit. Poté tekutinu důkladně odsajte. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata na poloviny. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte lilek, pak cuketu a nakonec krátce opečte rajčata. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje.
Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte pečenou tresku, podle chuti dosolte, opepřete a dozdobte čerstvým tymiánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY