
Pečená treska se zeleninou
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkev s petrželí očistěte a nakrájejte na šikmá kolečka.
Pórek dobře omyjte, odkrojte zelenou část a nakrájejte na tenká kolečka. Zeleninu vložte do zapékací mísy, zalijte polovinou množství smetany, přidejte tresku, osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte citronovou šťávou.
Celé ještě zalijte zbylým množstvím smetany a vložte na 20 minut do trouby. Pět minut před dopečením posypte parmazánem.
Podávejte s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.
Pomohl vám recept?
20hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod