Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 větší mrkve
2 petržele
1 pórek
250 ml smetany na vaření
4 filety čerstvé tresky tmavé
sůl, pepř
1 lžička tymiánu
1 citron
parmazán

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkev s petrželí očistěte a nakrájejte na šikmá kolečka.
Pórek dobře omyjte, odkrojte zelenou část a nakrájejte na tenká kolečka. Zeleninu vložte do zapékací mísy, zalijte polovinou množství smetany, přidejte tresku, osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte citronovou šťávou.
Celé ještě zalijte zbylým množstvím smetany a vložte na 20 minut do trouby. Pět minut před dopečením posypte parmazánem.
Podávejte s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.

Pomohl vám recept?
20hodnocení3

Další videorecepty