Pečená treska se zeleninou
Ingredience
2 | větší mrkve |
2 | petržele |
1 | pórek |
250 ml | smetany na vaření |
4 | filety čerstvé tresky tmavé |
sůl, pepř | |
1 | lžička tymiánu |
1 | citron |
parmazán |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkev s petrželí očistěte a nakrájejte na šikmá kolečka.
Pórek dobře omyjte, odkrojte zelenou část a nakrájejte na tenká kolečka. Zeleninu vložte do zapékací mísy, zalijte polovinou množství smetany, přidejte tresku, osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte citronovou šťávou.
Celé ještě zalijte zbylým množstvím smetany a vložte na 20 minut do trouby. Pět minut před dopečením posypte parmazánem.
Podávejte s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY