×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečená treska se zeleninou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Pečená treska se zeleninou

Co budete potřebovat

2 větší mrkve
2 petržele
1 pórek
250 ml smetany na vaření
4 filety čerstvé tresky tmavé
sůl, pepř
1 lžička tymiánu
1 citron
parmazán

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkev s petrželí očistěte a nakrájejte na šikmá kolečka.
Pórek dobře omyjte, odkrojte zelenou část a nakrájejte na tenká kolečka. Zeleninu vložte do zapékací mísy, zalijte polovinou množství smetany, přidejte tresku, osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte citronovou šťávou.
Celé ještě zalijte zbylým množstvím smetany a vložte na 20 minut do trouby. Pět minut před dopečením posypte parmazánem.
Podávejte s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená treska se zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Něco lehkého Bezlepkové Tymián , Petržel kadeřavá Magazín 10/2017 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (8)

Co budete potřebovat

2 větší mrkve
2 petržele
1 pórek
250 ml smetany na vaření
4 filety čerstvé tresky tmavé
sůl, pepř
1 lžička tymiánu
1 citron
parmazán

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkev s petrželí očistěte a nakrájejte na šikmá kolečka.
Pórek dobře omyjte, odkrojte zelenou část a nakrájejte na tenká kolečka. Zeleninu vložte do zapékací mísy, zalijte polovinou množství smetany, přidejte tresku, osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte citronovou šťávou.
Celé ještě zalijte zbylým množstvím smetany a vložte na 20 minut do trouby. Pět minut před dopečením posypte parmazánem.
Podávejte s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Inspirujte se podobnými recepty