
Pečená treska se zeleninou

Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Mrkev 2 ks
- Petržel 2 ks
- Smetana na vaření 250 ml
- Pórek 1 ks
- Treska tmavá filet 4 ks
- Sůl
- Tymián sušený 1 člž
- Pepř
- Parmazán
- Citron 1 ks
- Mrkev 2 ks
- Petržel 2 ks
- Smetana na vaření 250 ml
- Pórek 1 ks
- Treska tmavá filet 4 ks
- Sůl
- Tymián sušený 1 člž
- Pepř
- Parmazán
- Citron 1 ks
Příprava
- 1Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkev s petrželí očistěte a nakrájejte na šikmá kolečka.
- 2Pórek dobře omyjte, odkrojte zelenou část a nakrájejte na tenká kolečka. Zeleninu vložte do zapékací mísy, zalijte polovinou množství smetany, přidejte tresku, osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte citronovou šťávou.
- 3Celé ještě zalijte zbylým množstvím smetany a vložte na 20 minut do trouby. Pět minut před dopečením posypte parmazánem.
- 4Podávejte s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.
- 1Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkev s petrželí očistěte a nakrájejte na šikmá kolečka.
- 2Pórek dobře omyjte, odkrojte zelenou část a nakrájejte na tenká kolečka. Zeleninu vložte do zapékací mísy, zalijte polovinou množství smetany, přidejte tresku, osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte citronovou šťávou.
- 3Celé ještě zalijte zbylým množstvím smetany a vložte na 20 minut do trouby. Pět minut před dopečením posypte parmazánem.
- 4Podávejte s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.