Pečená treska s omáčkou beurre blanc
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Brambory ve slupce povařte 15 minut, sceďte. Z mrkví odkrojte nať tak, aby jí asi 2 cm u mrkve zůstalo. Oloupejte a rozkrojte podélně na čtvrtky. Vařte v osolené vodě 3 minuty, také sceďte.
2. Rybu naporcujte na 4 díly. Ve velké pánvi ji opečte na 20 g másla s bylinkami a promáčklými česneky, z každé strany 2–3 minuty dle výšky filetů. Osolte a opepřete.
3. Ve vedlejší pánvi na zbylém másle orestujte přepůlené uvařené brambory s mrkví.
4. Rybu podávejte s bramborovomrkvovou přílohou a omáčkou beurre blanc, jejíž recept najdete na vedlejší straně.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pečená treska s omáčkou beurre blanc
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Brambory ve slupce povařte 15 minut, sceďte. Z mrkví odkrojte nať tak, aby jí asi 2 cm u mrkve zůstalo. Oloupejte a rozkrojte podélně na čtvrtky. Vařte v osolené vodě 3 minuty, také sceďte.
2. Rybu naporcujte na 4 díly. Ve velké pánvi ji opečte na 20 g másla s bylinkami a promáčklými česneky, z každé strany 2–3 minuty dle výšky filetů. Osolte a opepřete.
3. Ve vedlejší pánvi na zbylém másle orestujte přepůlené uvařené brambory s mrkví.
4. Rybu podávejte s bramborovomrkvovou přílohou a omáčkou beurre blanc, jejíž recept najdete na vedlejší straně.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio