Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečená treska s omáčkou beurre blanc

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Pečená treska s omáčkou beurre blanc

Co budete potřebovat

400 g zámeckých brambor
4 mrkve
sůl
800 g chlazené tresky
30 g másla
3 snítky čerstvého tymiánu
2 snítky čerstvého rozmarýnu
4 stroužky česneku
pepř
200 ml omáčky beurre blanc

Jak na to?

1. Brambory ve slupce povařte 15 minut, sceďte. Z mrkví odkrojte nať tak, aby jí asi 2 cm u mrkve zůstalo. Oloupejte a rozkrojte podélně na čtvrtky. Vařte v osolené vodě 3 minuty, také sceďte.

2. Rybu naporcujte na 4 díly. Ve velké pánvi ji opečte na 20 g másla s bylinkami a promáčklými česneky, z každé strany 2–3 minuty dle výšky filetů. Osolte a opepřete.

3. Ve vedlejší pánvi na zbylém másle orestujte přepůlené uvařené brambory s mrkví.

4. Rybu podávejte s bramborovomrkvovou přílohou a omáčkou beurre blanc, jejíž recept najdete na vedlejší straně.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená treska s omáčkou beurre blanc

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Magazín 10/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g zámeckých brambor
4 mrkve
sůl
800 g chlazené tresky
30 g másla
3 snítky čerstvého tymiánu
2 snítky čerstvého rozmarýnu
4 stroužky česneku
pepř
200 ml omáčky beurre blanc

Jak na to?

1. Brambory ve slupce povařte 15 minut, sceďte. Z mrkví odkrojte nať tak, aby jí asi 2 cm u mrkve zůstalo. Oloupejte a rozkrojte podélně na čtvrtky. Vařte v osolené vodě 3 minuty, také sceďte.

2. Rybu naporcujte na 4 díly. Ve velké pánvi ji opečte na 20 g másla s bylinkami a promáčklými česneky, z každé strany 2–3 minuty dle výšky filetů. Osolte a opepřete.

3. Ve vedlejší pánvi na zbylém másle orestujte přepůlené uvařené brambory s mrkví.

4. Rybu podávejte s bramborovomrkvovou přílohou a omáčkou beurre blanc, jejíž recept najdete na vedlejší straně.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty