Pečená šunka s kapustovým zelím
Ingredience
2 | šalotky |
olivový olej | |
2 | stroužky česneku |
1 | citron |
1 | plechovka loupaných rajčat (odpovídá 400 g) |
1/2 | kapusty |
500 g | RETRO zauzené šunky nejvyšší jakosti vcelku |
sůl, pepř |
Postup přípravy
Šalotky nakrájejte na proužky a ve větší pánvi nechte zesklovatět na rozehřátém olivovém oleji. Přidejte nasekaný česnek a rovnou do pánve nastrouhejte kůru z poloviny citronu. Promíchejte a nechte 1–2 minuty opékat. Zalijte rajčaty, přihoďte nakrájenou kapustu a nechte dvacet minut bublat při střední teplotě, až zelenina změkne. Případně podlijte trochou vody.
Šunku nakrájejte na kostky, opečte na oleji dozlatova a ke konci dušení přidejte k zelenině. Hotové dochuťte solí a pepřem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY