Pečená kedlubna s jogurtovým dipem
Ingredience
4 | kedlubny |
2 | lžíce sezamového oleje Nature’s Promise |
sůl, pepř | |
250 g | cherry rajčat |
1 | palice česneku |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
250 g | smetanového jogurtu |
3 | hrsti směsi salátů a mladé lístky kedlubny |
Postup přípravy
1. Kedlubny oloupejte a nakrájejte na 1 cm silné plátky. Plech vyložený pečicím papírem pokapejte polovinou sezamového oleje a na něj rozložte plátky kedluben. Osolte, opepřete a zakapejte zbývajícím olejem. Pečte v troubě na 230 °C po dobu 8–10 minut po jedné straně. Poté kedlubny otočte a pečte dalších 6 minut.
2. Na jiný plech vyložený pečicím papírem rozložte cherry rajčata a česnek rozebraný na stroužky. Zakapejte slunečnicovým olejem. Rajčata a česnek pečte 20 minut v troubě na 190 °C.
3. Na dip vymáčkněte pečený česnek ze slupek a promíchejte ho s jogurtem. Osolte a opepřete.
4. Salát promíchejte s pečenými rajčaty. Pečené kedlubny ozdobte kedlubnovými lístky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY