Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečená kedlubna s jogurtovým dipem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Pečená kedlubna s jogurtovým dipem

Co budete potřebovat

4 kedlubny
2 lžíce sezamového oleje Nature’s Promise
sůl, pepř
250 g cherry rajčat
1 palice česneku
2 lžíce slunečnicového oleje
250 g smetanového jogurtu
3 hrsti směsi salátů a mladé lístky kedlubny

Jak na to?

1. Kedlubny oloupejte a nakrájejte na 1 cm silné plátky. Plech vyložený pečicím papírem pokapejte polovinou sezamového oleje a na něj rozložte plátky kedluben. Osolte, opepřete a zakapejte zbývajícím olejem. Pečte v troubě na 230 °C po dobu 8–10 minut po jedné straně. Poté kedlubny otočte a pečte dalších 6 minut.
2. Na jiný plech vyložený pečicím papírem rozložte cherry rajčata a česnek rozebraný na stroužky. Zakapejte slunečnicovým olejem. Rajčata a česnek pečte 20 minut v troubě na 190 °C.
3. Na dip vymáčkněte pečený česnek ze slupek a promíchejte ho s jogurtem. Osolte a opepřete.
4. Salát promíchejte s pečenými rajčaty. Pečené kedlubny ozdobte kedlubnovými lístky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená kedlubna s jogurtovým dipem

Hlavní chod Velmi snadné Vegetariánské Magazín 4/2019 Počet porcí: 4
(0)
Pečené kedlubny podávejte s jogurtovo- česnekovým dipem.

Co budete potřebovat

4 kedlubny
2 lžíce sezamového oleje Nature’s Promise
sůl, pepř
250 g cherry rajčat
1 palice česneku
2 lžíce slunečnicového oleje
250 g smetanového jogurtu
3 hrsti směsi salátů a mladé lístky kedlubny

Jak na to?

1. Kedlubny oloupejte a nakrájejte na 1 cm silné plátky. Plech vyložený pečicím papírem pokapejte polovinou sezamového oleje a na něj rozložte plátky kedluben. Osolte, opepřete a zakapejte zbývajícím olejem. Pečte v troubě na 230 °C po dobu 8–10 minut po jedné straně. Poté kedlubny otočte a pečte dalších 6 minut.
2. Na jiný plech vyložený pečicím papírem rozložte cherry rajčata a česnek rozebraný na stroužky. Zakapejte slunečnicovým olejem. Rajčata a česnek pečte 20 minut v troubě na 190 °C.
3. Na dip vymáčkněte pečený česnek ze slupek a promíchejte ho s jogurtem. Osolte a opepřete.
4. Salát promíchejte s pečenými rajčaty. Pečené kedlubny ozdobte kedlubnovými lístky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty