Pečená kapusta s křenem
Ingredience
3 | malé hlávky kapusty |
1 | lžička kmínu |
250 ml | kuřecího vývaru |
125 ml | bílého vína |
250 g | másla |
1 | lžička čerstvě strouhaného křenu |
sůl a čerstvě mletý pepř |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 240 °C. Hlávky kapusty přepulte a řeznou stranou je položte na plech. Posypte je kmínem, zalijte vývarem, vínem, okolo dejte plátky másla, přidejte křen, osolte a opepřete a pečte 18–20 minut doměkka a dozlatova. Pak hlávky otočte, potřete výpekem a pečte dalších 18–20 minut. Chutná sama o sobě nebo s pečivem či jako příloha k masu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY