Pečená celerová kolečka
Ingredience
2 | bulvy celeru |
2 | lžíce olivového oleje |
sůl, pepř | |
2 | červené cibule |
2 | hrsti listů baby špenátu |
10 | kusů sušených rajčat |
250 g | gorgonzoly |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 170 °C. Celer důkladně očistěte kartáčkem a nakrájejte na 1 cm silná kolečka. Vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete. Dejte péct na 15 minut.
Cibuli nakrájejte na tenká kolečka. Po 10 minutách vyjměte plech z trouby a na celery rozdělte špenátové listy, cibuli, sušená rajčata, vraťte do trouby a pečte ještě dalších 10 minut. Nakonec přidejte sýr a pečte ještě pár minut, než se rozteče.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY