Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Pečená celerová kolečka

Pečená celerová kolečka

Před návštěvou se touto luxusní a zdravou pochoutkou zaručeně blýsknete. Vypadá i chutná jako od šéfkuchaře.

Ingredience

2 bulvy celeru
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
2 červené cibule
2 hrsti listů baby špenátu
10 kusů sušených rajčat
250 g gorgonzoly

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 170 °C. Celer důkladně očistěte kartáčkem a nakrájejte na 1 cm silná kolečka. Vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete. Dejte péct na 15 minut.
Cibuli nakrájejte na tenká kolečka. Po 10 minutách vyjměte plech z trouby a na celery rozdělte špenátové listy, cibuli, sušená rajčata, vraťte do trouby a pečte ještě dalších 10 minut. Nakonec přidejte sýr a pečte ještě pár minut, než se rozteče.

Pomohl vám recept?
11hodnocení3

Další videorecepty