Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pavlova se šlehačkou a ostružinami

Další recepty a články

Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové...
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky

Pavlova se šlehačkou a ostružinami

Co budete potřebovat

4 vejce
200 g cukru krupice
2 a 1/2 lžíce holandského kakaa
200 g mascarpone
1 lžička mleté skořice
2 lžičky tuzemského rumu
50 g trřtinového cukru
100 ml šlehačky De luxe (40 %)
1 hrst ostružin
1 lžíce třtinového cukru

Jak na to?

1. Připravte si bílky, které vyšlehejte do tuhé pěny, přidejte cukr a 1/2 lžíce kakaa.
2. Cukrářský sáček s kovovou zdobicí špičkou naplňte směsí a tvarujte pusinky na plech s pečicím papírem.
3. Sušte hodinu v troubě na 110 °C, horní a spodní ohřev. Poté troubu otevřete, nechte odpařit první nával horkého vzduchu a otevřete dvířka.
4. V míse vyšlehejte hladký krém z mascarpone, skořice, lžičky rumu, cukru a smetany. Hotovou směsí ozdobte vychlazené pusinky.
5. V hrnci svařte 1/2 hrsti ostružin, třtinový cukr, zbylý rum a rozmixujte. Po vychlazení nalijte na nazdobené pavlovy.
6. Podávejte posypané kakaem a ozdobené čerstvými ostružinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pavlova se šlehačkou a ostružinami

Dezert Snadné Cukroví Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Magazín 11/2019 Počet porcí: 12
(0)

Co budete potřebovat

4 vejce
200 g cukru krupice
2 a 1/2 lžíce holandského kakaa
200 g mascarpone
1 lžička mleté skořice
2 lžičky tuzemského rumu
50 g trřtinového cukru
100 ml šlehačky De luxe (40 %)
1 hrst ostružin
1 lžíce třtinového cukru

Jak na to?

1. Připravte si bílky, které vyšlehejte do tuhé pěny, přidejte cukr a 1/2 lžíce kakaa.
2. Cukrářský sáček s kovovou zdobicí špičkou naplňte směsí a tvarujte pusinky na plech s pečicím papírem.
3. Sušte hodinu v troubě na 110 °C, horní a spodní ohřev. Poté troubu otevřete, nechte odpařit první nával horkého vzduchu a otevřete dvířka.
4. V míse vyšlehejte hladký krém z mascarpone, skořice, lžičky rumu, cukru a smetany. Hotovou směsí ozdobte vychlazené pusinky.
5. V hrnci svařte 1/2 hrsti ostružin, třtinový cukr, zbylý rum a rozmixujte. Po vychlazení nalijte na nazdobené pavlovy.
6. Podávejte posypané kakaem a ozdobené čerstvými ostružinami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty