Inspirujte se podobnými recepty
Pařížské rohlíčky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Smíchejte mleté ořechy, cukr a bílky a nechte 12 hodin odležet. Pak směs nahřívejte ve vodní lázni, aby zhoustla. Teplou směs přendejte do cukrářského sáčku a na plechy vyložené pečicím papírem ‚stříkejte´ 6 cm dlouhé čáry. Při 160 °C pečte dorůžova. Nechte vystydnout – pozor, teplé se lámou. Zcela studené je ozdobte krémem a přelijte čokoládovou polevou. Na krém svařte smetanu s pokrájenými kaštany dohladka. Nechte vychladnout. V páře ušlehejte vejce s oběma cukry. Dvě másla našlehejte a přidejte k nim vaječnou i šlehačkovou směs a umíchejte do krému.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pařížské rohlíčky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Smíchejte mleté ořechy, cukr a bílky a nechte 12 hodin odležet. Pak směs nahřívejte ve vodní lázni, aby zhoustla. Teplou směs přendejte do cukrářského sáčku a na plechy vyložené pečicím papírem ‚stříkejte´ 6 cm dlouhé čáry. Při 160 °C pečte dorůžova. Nechte vystydnout – pozor, teplé se lámou. Zcela studené je ozdobte krémem a přelijte čokoládovou polevou. Na krém svařte smetanu s pokrájenými kaštany dohladka. Nechte vychladnout. V páře ušlehejte vejce s oběma cukry. Dvě másla našlehejte a přidejte k nim vaječnou i šlehačkovou směs a umíchejte do krému.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio