Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pařížské ořechové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty

Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Vánoční punč
Vánoční punč
Vánoční punč
Vánoční punč
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na tymiánu 

Pařížské ořechové rohlíčky

Co budete potřebovat

3 bílky
210 g cukru krupice
100 g mletých vlašských ořechů
Krém
3 vejce
150 g cukru krupice
2 lžíce kakaa
220 g másla
čokoládová poleva

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170 °C.
Nad hrnec s horkou vodou umístěte menší rendlík a v páře ušlehejte bílky s cukrem na tuhý sníh. Přidejte mleté ořechy a míchejte do vychladnutí. Přesuňte do cukrářského kornoutu a na plech vyložený pečicím papírem nastříkejte malé rohlíčky. Vložte plech do trouby a pečte deset minut.
Krém připravte opět v páře. Vejce, cukr a kakao šlehejte do zhoustnutí. V jiné míse utřete změklé máslo a postupně do něj zašlehejte kakaovou hmotu připravenou v páře.
Zdobičkou nastříkejte krém na vychladlé rohlíčky a nechte v chladu zatuhnout. Nakonec polijte čokoládovou polevou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pařížské ořechové rohlíčky

Dezert Snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2018 Počet porcí: 3 plechy
Průměrné hodnocení 4 (22)
Křehké rohlíčky zvládnete s naším osvědčeným receptem hned napoprvé. Skvělé jsou nejen na Vánoce, jako dezert ke kávě si je vychutnáte po celý rok.

Co budete potřebovat

3 bílky
210 g cukru krupice
100 g mletých vlašských ořechů
Krém
3 vejce
150 g cukru krupice
2 lžíce kakaa
220 g másla
čokoládová poleva

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170 °C.
Nad hrnec s horkou vodou umístěte menší rendlík a v páře ušlehejte bílky s cukrem na tuhý sníh. Přidejte mleté ořechy a míchejte do vychladnutí. Přesuňte do cukrářského kornoutu a na plech vyložený pečicím papírem nastříkejte malé rohlíčky. Vložte plech do trouby a pečte deset minut.
Krém připravte opět v páře. Vejce, cukr a kakao šlehejte do zhoustnutí. V jiné míse utřete změklé máslo a postupně do něj zašlehejte kakaovou hmotu připravenou v páře.
Zdobičkou nastříkejte krém na vychladlé rohlíčky a nechte v chladu zatuhnout. Nakonec polijte čokoládovou polevou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Vánoční punč
Vánoční punč
Vánoční punč
Vánoční punč
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na tymiánu 

Inspirujte se podobnými recepty