Pařížské ořechové rohlíčky
Ingredience
3 | bílky |
210 g | cukru krupice |
100 g | mletých vlašských ořechů |
Krém | |
3 | vejce |
150 g | cukru krupice |
2 | lžíce kakaa |
220 g | másla |
čokoládová poleva |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 170 °C.
Nad hrnec s horkou vodou umístěte menší rendlík a v páře ušlehejte bílky s cukrem na tuhý sníh. Přidejte mleté ořechy a míchejte do vychladnutí. Přesuňte do cukrářského kornoutu a na plech vyložený pečicím papírem nastříkejte malé rohlíčky. Vložte plech do trouby a pečte deset minut.
Krém připravte opět v páře. Vejce, cukr a kakao šlehejte do zhoustnutí. V jiné míse utřete změklé máslo a postupně do něj zašlehejte kakaovou hmotu připravenou v páře.
Zdobičkou nastříkejte krém na vychladlé rohlíčky a nechte v chladu zatuhnout. Nakonec polijte čokoládovou polevou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY