×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Palačinky se špenátem s medovou omáčkou

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Palačinky se špenátem s medovou omáčkou

Co budete potřebovat

2 vejce
180 ml mléka
65 g žitné celozrnné mouky
65 g hladké mouky
45 g másla, rozpuštěného
sůl
120 ml vody
Na náplň:
2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku, nasekané
300 g čerstvého baby špenátu
sůl a pepř
50 g parmazánu, strouhaného
220 g hermelínu
Medová omáčka:
60 ml
olivového oleje
3 lžíce medu
hrst petrželky
máslo

Jak na to?

Smíchejte suroviny na těsto. Na másle opečte 2 palačinky. Na náplň rozehřejte olej, přidejte česnek, špenát a nechte zavadnout. Dochuťte, vmíchejte parmazán a vše přendejte do mísy. V rendlíku prohřejte olej a med. Do pánve vložte palačinku, na čtvrtku dejte pár plátků sýru, trochu špenátu a navrch ještě sýr. Složte ji na trojúhelník a z obou stran prohřejte. Přelijte omáčkou s petrželkou a máslem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Palačinky se špenátem s medovou omáčkou

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Vegetariánské Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

2 vejce
180 ml mléka
65 g žitné celozrnné mouky
65 g hladké mouky
45 g másla, rozpuštěného
sůl
120 ml vody
Na náplň:
2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku, nasekané
300 g čerstvého baby špenátu
sůl a pepř
50 g parmazánu, strouhaného
220 g hermelínu
Medová omáčka:
60 ml
olivového oleje
3 lžíce medu
hrst petrželky
máslo

Jak na to?

Smíchejte suroviny na těsto. Na másle opečte 2 palačinky. Na náplň rozehřejte olej, přidejte česnek, špenát a nechte zavadnout. Dochuťte, vmíchejte parmazán a vše přendejte do mísy. V rendlíku prohřejte olej a med. Do pánve vložte palačinku, na čtvrtku dejte pár plátků sýru, trochu špenátu a navrch ještě sýr. Složte ji na trojúhelník a z obou stran prohřejte. Přelijte omáčkou s petrželkou a máslem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty