Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Palačinkové mističky s tvarohem a špenátem

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Palačinkové mističky s tvarohem a špenátem

Co budete potřebovat

12 lžic plnotučného tvarohu
450 g špenátových listů
8 jarních cibulek
hrst mátových lístků
50 g piniových oříšků
sůl
pepř
6 lžic zakysané smetany
palačinky připravené podle základního rozpisu:
300 g špaldové jemně mleté celozrnné mouky
600–750 ml tekutiny (bio mléka nebo vody)
1 velké vejce
sůl
1 lžička slunečnicového oleje
olej

Jak na to?

Palačinky připravte podle základního rozpisu (V míse smíchejte prvních pět surovin, tekutiny dejte 600 ml a nechte vzniklé těstíčko odpočinout – minimálně hodinu, klidně ovšem i přes noc. Poté těstíčko buď hned použijte, nebo nařeďte zbylou tekutinou. Udělejte palačinky: pánev potřete vždy malým množstvím oleje, naběračkou odeberte část těsta, krouživým pohybem jej rozlijte po celé ploše pánve a z obou stran osmažte.). Tvaroh smíchejte v míse se špenátem, většinou nasekané cibulky, mátou a piniemi. Podle chuti osolte a opepřete. Na každou palačinku dejte trochu zakysané smetany, část ochuceného tvarohu, posypte zbytkem jarní cibulky a opraženými piniemi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Palačinkové mističky s tvarohem a špenátem

Svačina Snadné Česká Máta Magazín 2/2014
(0)

Co budete potřebovat

12 lžic plnotučného tvarohu
450 g špenátových listů
8 jarních cibulek
hrst mátových lístků
50 g piniových oříšků
sůl
pepř
6 lžic zakysané smetany
palačinky připravené podle základního rozpisu:
300 g špaldové jemně mleté celozrnné mouky
600–750 ml tekutiny (bio mléka nebo vody)
1 velké vejce
sůl
1 lžička slunečnicového oleje
olej

Jak na to?

Palačinky připravte podle základního rozpisu (V míse smíchejte prvních pět surovin, tekutiny dejte 600 ml a nechte vzniklé těstíčko odpočinout – minimálně hodinu, klidně ovšem i přes noc. Poté těstíčko buď hned použijte, nebo nařeďte zbylou tekutinou. Udělejte palačinky: pánev potřete vždy malým množstvím oleje, naběračkou odeberte část těsta, krouživým pohybem jej rozlijte po celé ploše pánve a z obou stran osmažte.). Tvaroh smíchejte v míse se špenátem, většinou nasekané cibulky, mátou a piniemi. Podle chuti osolte a opepřete. Na každou palačinku dejte trochu zakysané smetany, část ochuceného tvarohu, posypte zbytkem jarní cibulky a opraženými piniemi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Inspirujte se podobnými recepty