×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Palačinka z trouby

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Palačinka z trouby

Co budete potřebovat

4 vejce
250 ml mléka
130 g hladké mouky
¼ lžičky soli
1 lžíce másla
K PODÁVÁNÍ
čerstvé ovoce, rozvařená jablka, zavařenina, javorový sirup, nutella…
moučkový cukr na poprášení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 230 °C. Rozklepněte vejce do misky a prošlehejte do pěny. Přidejte mléko, mouku, sůl a promíchejte dohladka.
Máslo dejte do keramického nebo skleněného pekáčku a vložte ho do trouby. Počkejte, až se máslo rozpustí a nádoba bude rozpálená. Vyjměte ji z trouby a vlijte do ní těsto. Vraťte do trouby a pečte 15 minut, aby byla palačinka zlatá.
Podávejte poprášené moučkovým cukrem s náplní podle chuti.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Palačinka z trouby

Hlavní chod Velmi snadné Magazín 3/2016 Počet porcí: 2-4
Průměrné hodnocení 4 (16)

Co budete potřebovat

4 vejce
250 ml mléka
130 g hladké mouky
¼ lžičky soli
1 lžíce másla
K PODÁVÁNÍ
čerstvé ovoce, rozvařená jablka, zavařenina, javorový sirup, nutella…
moučkový cukr na poprášení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 230 °C. Rozklepněte vejce do misky a prošlehejte do pěny. Přidejte mléko, mouku, sůl a promíchejte dohladka.
Máslo dejte do keramického nebo skleněného pekáčku a vložte ho do trouby. Počkejte, až se máslo rozpustí a nádoba bude rozpálená. Vyjměte ji z trouby a vlijte do ní těsto. Vraťte do trouby a pečte 15 minut, aby byla palačinka zlatá.
Podávejte poprášené moučkovým cukrem s náplní podle chuti.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat