×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Ostrý thajský dip

Co budete potřebovat

2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky rajčatové passaty
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
¼ lžičky rybí omáčky
½ limetky
šťáva z limetky
sušená chilli paprička

Jak na to?

Prvních 6 ingrediencí dejte do rendlíku, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl. Pak přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou. Podávejte k čevabčiči z vepřového masa.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ostrý thajský dip

Příloha Velmi snadné Asijská Dipy, zálivky a marinády Grilování Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 3 (3)

Co budete potřebovat

2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky rajčatové passaty
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
¼ lžičky rybí omáčky
½ limetky
šťáva z limetky
sušená chilli paprička

Jak na to?

Prvních 6 ingrediencí dejte do rendlíku, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl. Pak přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou. Podávejte k čevabčiči z vepřového masa.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
ZDRAVÉ GRILOVÁNÍ