Omeleta se slaninou
Ingredience
olej na potření pečicího papíru | |
8 | vajec |
250 ml | mléka |
50 g | mouky |
200 g | čerstvého špenátu, pokrájeného |
8 | plátků slaniny, nakrájených nadrobno |
3 | jarní cibulky, nakrájené najemno |
100 g | strouhaného sýra (čedaru, eidamu...) |
salsa a k podávání |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 180 °C. Vyložte pekáč pečicím papírem, tak aby papír přesahoval přes okraje a potřete ho olejem.
Vejce, mléko a mouku prošlehejte v misce a přidejte špenát, slaninu, cibulku a oregano. Vlijte do pekáče a pečte 14–16 minut, aby omeleta po okrajích začala tuhnout. Posypte sýrem a ještě 2 minuty zapékejte. Omeletu ihned srolujte. Začněte od krátké strany a postupně odlupujte pečicí papír. Přeneste na tác a nakrájejte na kolečka. Podávejte se salsou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY