Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

8 vajec
185 ml mléka
sůl, pepř
30 g másla
hrst bazalkových lístku +​na​ozdobu
250​g plnotučného tvarohu, vykapaného
120 g zralého čedaru, nastrouhaného
60 g sýru Gruyère, nastrouhaného

Postup přípravy

Rozehřejte velkou pánev s nepřilnavým dnem, kterou lze dát i do trouby. Vejce našlehejte s mlékem, solí a pepřem a do pánve dejte máslo. Až se rozpustí, vlijte vaječnou směs, posypte bazalkou, přidejte tvaroh a oba sýry. Opékejte 4 minuty, pak pánev přendejte na 10 minut pod rozpálený gril v troubě. Podávejte ozdobené bazalkou, třeba s tousty namazanými máslem.

Pomohl vám recept?
5hodnocení3

Další videorecepty