
Omáčka s ančovičkami a česnekem
Postup přípravy
Ve větší pánvi rozehřejte olej a opékejte na něm 2–3 minuty dozlatova rozetřený česnek. Přidejte ančovičkovou pastu a chilli a opékejte zhruba dalších 5 minut. Snižte plamen, vmíchejte postupně máslo a míchejte, dokud nevznikne hladká omáčka. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je a přidejte spolu s petrželkou a papričkou do pánve, vše zlehka promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.
Pomohl vám recept?
4hodnocení2
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod