Omáčka s ančovičkami a česnekem
Ingredience
120 ml | olivového oleje |
6 | stroužků česneku, oloupaných a rozetřených |
50 g | ančoviček, rozetřených na pastu |
špetka chilli | |
120 g | másla, nakrájeného na kostičky |
400 g | vřeten |
sůl a pepř | |
NA OZDOBU | |
---|---|
hrst nasekané petrželky | |
červená chilli paprička, zbavená semínek a nasekaná | |
hoblinky parmazánu |
Postup přípravy
Ve větší pánvi rozehřejte olej a opékejte na něm 2–3 minuty dozlatova rozetřený česnek. Přidejte ančovičkovou pastu a chilli a opékejte zhruba dalších 5 minut. Snižte plamen, vmíchejte postupně máslo a míchejte, dokud nevznikne hladká omáčka. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je a přidejte spolu s petrželkou a papričkou do pánve, vše zlehka promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY