Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Omáčka s ančovičkami a česnekem

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Omáčka s ančovičkami a česnekem

Co budete potřebovat

120 ml olivového oleje
6 stroužků česneku, oloupaných a rozetřených
50 g ančoviček, rozetřených na pastu
špetka chilli
120 g másla, nakrájeného na kostičky
400 g vřeten
sůl a pepř
NA OZDOBU
hrst nasekané petrželky
červená chilli paprička, zbavená semínek a nasekaná
hoblinky parmazánu

Jak na to?

Ve větší pánvi rozehřejte olej a opékejte na něm 2–3 minuty dozlatova rozetřený česnek. Přidejte ančovičkovou pastu a chilli a opékejte zhruba dalších 5 minut. Snižte plamen, vmíchejte postupně máslo a míchejte, dokud nevznikne hladká omáčka. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je a přidejte spolu s petrželkou a papričkou do pánve, vše zlehka promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Omáčka s ančovičkami a česnekem

Hlavní chod Velmi snadné Omáčky na těstoviny , Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 10/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 1 (2)

Co budete potřebovat

120 ml olivového oleje
6 stroužků česneku, oloupaných a rozetřených
50 g ančoviček, rozetřených na pastu
špetka chilli
120 g másla, nakrájeného na kostičky
400 g vřeten
sůl a pepř
NA OZDOBU
hrst nasekané petrželky
červená chilli paprička, zbavená semínek a nasekaná
hoblinky parmazánu

Jak na to?

Ve větší pánvi rozehřejte olej a opékejte na něm 2–3 minuty dozlatova rozetřený česnek. Přidejte ančovičkovou pastu a chilli a opékejte zhruba dalších 5 minut. Snižte plamen, vmíchejte postupně máslo a míchejte, dokud nevznikne hladká omáčka. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je a přidejte spolu s petrželkou a papričkou do pánve, vše zlehka promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty