Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Olomoucký big mac

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Olomoucký big mac

Co budete potřebovat

4 housky, podélně rozkrojené
4 kolečka olomouckých tvarůžků, rozpůlená
hořčice, kečup, tatarská omáčka
50 g plátků slaniny
1 velká cibule, na tenká kolečka
nakládaná okurka, na plátky

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 200°C. Na spodní poloviny housek naklaďte tvarůžky. Posypte je paprikou. Horní poloviny housek potřete hořčicí a pokryjte plátky slaniny. Všechny housky naskládejte na plech a krátce je zapečte. Poté spodní poloviny housek potřete kečupem či tatarskou omáčkou a posypte cibulí a okurkou. Přiklopte horními díly a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Olomoucký big mac

Velmi snadné Magazín 4/2015
Průměrné hodnocení 5 (4)

Co budete potřebovat

4 housky, podélně rozkrojené
4 kolečka olomouckých tvarůžků, rozpůlená
hořčice, kečup, tatarská omáčka
50 g plátků slaniny
1 velká cibule, na tenká kolečka
nakládaná okurka, na plátky

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 200°C. Na spodní poloviny housek naklaďte tvarůžky. Posypte je paprikou. Horní poloviny housek potřete hořčicí a pokryjte plátky slaniny. Všechny housky naskládejte na plech a krátce je zapečte. Poté spodní poloviny housek potřete kečupem či tatarskou omáčkou a posypte cibulí a okurkou. Přiklopte horními díly a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty