×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Olomoucký big mac
15 minut , Velmi snadné ,

Olomoucký big mac

Co budu potřebovat

4 housky, podélně rozkrojené
4 kolečka olomouckých tvarůžků, rozpůlená
hořčice, kečup, tatarská omáčka
50 g plátků slaniny
1 velká cibule, na tenká kolečka
nakládaná okurka, na plátky

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 200°C. Na spodní poloviny housek naklaďte tvarůžky. Posypte je paprikou. Horní poloviny housek potřete hořčicí a pokryjte plátky slaniny. Všechny housky naskládejte na plech a krátce je zapečte. Poté spodní poloviny housek potřete kečupem či tatarskou omáčkou a posypte cibulí a okurkou. Přiklopte horními díly a podávejte.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Bavorský čočkový eintopf

    Z jednoho hrnce nad 60 minut
  • Boršč

    Polévky nad 60 minut
  • Brokolicové nugetky s čedarem

    Vegetariánské 60 minut