Okurkový krokodýl
Ingredience
2 | okurky |
1 | mrkev, oloupaná |
1 | cherry rajčátko, přepůlené |
1 | ředkvička |
8 | třešinkových mozzarell |
100 g | eidamu v celku |
100 g | čedaru v celku |
Postup přípravy
Obě okurky důkladně omyjte, vyberte tu hezčí a z té udělejte tělo: položte ji na talíř a u jednoho konce vyřízněte trojúhelník, abyste vytvořili krokodýlí tlamu. Druhou okurku podélně rozřízněte, nakrájejte na půlkolečka a podle obrázku přiložte k tělu v místě nohou. Mrkev oloupejte a kráječem na sýr uřízněte tenčí plátek, podle velikosti tlamy zkraťte a nařezejte zuby. Vložte do krokodýlí tlamy. Z rajčete a dvou plátků ředkvičky udělejte oči. Tvrdé sýry nakrájejte na trojúhelníčky a spolu s mozzarellou je napíchejte na párátka a pak na krokodýlí hřbet. Ze zbytku okurky a mrkve udělejte keříky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY