1
Mražené maliny krátce svařte se 100 g cukru a rumem tak, aby alespoň některé z nich držely tvar.
2
Všechnu smetanu ke šlehání postupně vyšlehejte dotuha, přidejte vanilkové cukry a zakysanou smetanu. Případně doslaďte zbylým cukrem.
3
Začněte vrstvit do kulaté skleněné mísy o objemu zhruba 1,5 litru.
4
Na dno dejte piškoty, pokapejte je rumem, zakryjte částí malinové směsi, přidejte část smetany i mandlí a postup opakujte do spotřebování všech ingrediencí. Končit byste měli vrstvou smetany.
5
Ozdobte čerstvými malinami vyskládanými jedna vedle druhé. Podávejte alespoň hodinu chlazené.
1
Mražené maliny krátce svařte se 100 g cukru a rumem tak, aby alespoň některé z nich držely tvar.
2
Všechnu smetanu ke šlehání postupně vyšlehejte dotuha, přidejte vanilkové cukry a zakysanou smetanu. Případně doslaďte zbylým cukrem.
3
Začněte vrstvit do kulaté skleněné mísy o objemu zhruba 1,5 litru.
4
Na dno dejte piškoty, pokapejte je rumem, zakryjte částí malinové směsi, přidejte část smetany i mandlí a postup opakujte do spotřebování všech ingrediencí. Končit byste měli vrstvou smetany.
5
Ozdobte čerstvými malinami vyskládanými jedna vedle druhé. Podávejte alespoň hodinu chlazené.