Nepečený cheesecake
Ingredience
1 | balení cukrářských piškotů |
2 | plátky želatiny |
200 ml | smetany ke šlehání |
2 | lžíce cukru |
semínka z 1 vanilkového lusku | |
3 | balení Lučiny 100 g |
šťáva z 1 citronu | |
rybízová marmeláda |
Postup přípravy
Menší dortovou formu vyložte pečicím papírem a na dno a po obvodu naklaďte piškoty. Namočte plátky želatiny. Smetanu ušlehejte s cukrem a vanilkou a postupně vešlehejte Lučinu. Namočenou želatinu se šťávou z 1 citronu zahřejte až do rozpuštění želatiny, vmíchejte nejprve velkou lžíci krému z Lučiny a pak želatinu přidejte a zašlehejte do zbytku krému. Směsí naplňte připravenou formu s piškoty a dejte ztuhnout do lednice. Ozdobte marmeládou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY