Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Nepečený cheesecake

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Nepečený cheesecake

Co budete potřebovat

1 balení cukrářských piškotů
2 plátky želatiny
200 ml smetany ke šlehání
2 lžíce cukru
semínka z 1 vanilkového lusku
3 balení Lučiny 100 g
šťáva z 1 citronu
rybízová marmeláda

Jak na to?

Menší dortovou formu vyložte pečicím papírem a na dno a po obvodu naklaďte piškoty. Namočte plátky želatiny. Smetanu ušlehejte s cukrem a vanilkou a postupně vešlehejte Lučinu. Namočenou želatinu se šťávou z 1 citronu zahřejte až do rozpuštění želatiny, vmíchejte nejprve velkou lžíci krému z Lučiny a pak želatinu přidejte a zašlehejte do zbytku krému. Směsí naplňte připravenou formu s piškoty a dejte ztuhnout do lednice. Ozdobte marmeládou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nepečený cheesecake

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

1 balení cukrářských piškotů
2 plátky želatiny
200 ml smetany ke šlehání
2 lžíce cukru
semínka z 1 vanilkového lusku
3 balení Lučiny 100 g
šťáva z 1 citronu
rybízová marmeláda

Jak na to?

Menší dortovou formu vyložte pečicím papírem a na dno a po obvodu naklaďte piškoty. Namočte plátky želatiny. Smetanu ušlehejte s cukrem a vanilkou a postupně vešlehejte Lučinu. Namočenou želatinu se šťávou z 1 citronu zahřejte až do rozpuštění želatiny, vmíchejte nejprve velkou lžíci krému z Lučiny a pak želatinu přidejte a zašlehejte do zbytku krému. Směsí naplňte připravenou formu s piškoty a dejte ztuhnout do lednice. Ozdobte marmeládou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty