Další recepty a články
Nebeský dezert
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Želatinu nechte nabobtnat ve studené vodě dle návodu. Piškoty a sušenky rozdrťte na drobenku.
2. Mražené maliny rozvařte a zredukujte na omáčku. Přidejte želatinu, a až se rozpustí, ¾ omáčky nalijte k sušenkové směsi.
3. Rozdrcené sušenky vložte do pekáčku vyloženého pečicím papírem a vtlačte na dno tenkou vrstvu korpusu.
4. Mrazem sušené maliny rozdrťte na prach.
5. Smetanu vyšlehejte do husté pěny s cukrem. Opatrně do ní vmíchejte malinový prach a zbytek malinové omáčky.
6. Směsí přelijte sušenkový základ a dejte chladit na 2 hodiny. Nakrájejte na kostky a zdobte čerstvými malinami.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Nebeský dezert
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Želatinu nechte nabobtnat ve studené vodě dle návodu. Piškoty a sušenky rozdrťte na drobenku.
2. Mražené maliny rozvařte a zredukujte na omáčku. Přidejte želatinu, a až se rozpustí, ¾ omáčky nalijte k sušenkové směsi.
3. Rozdrcené sušenky vložte do pekáčku vyloženého pečicím papírem a vtlačte na dno tenkou vrstvu korpusu.
4. Mrazem sušené maliny rozdrťte na prach.
5. Smetanu vyšlehejte do husté pěny s cukrem. Opatrně do ní vmíchejte malinový prach a zbytek malinové omáčky.
6. Směsí přelijte sušenkový základ a dejte chladit na 2 hodiny. Nakrájejte na kostky a zdobte čerstvými malinami.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio