Nebeský dezert
Ingredience
2 | plátky želatiny |
1 | balení piškotů |
200 g | máslových sušenek |
500 g | mražených malin |
1 | balení mrazem sušených malin |
700 ml | smetany ke šlehání |
80 g | třtinového cukru |
100 g | čerstvých malin |
Postup přípravy
1. Želatinu nechte nabobtnat ve studené vodě dle návodu. Piškoty a sušenky rozdrťte na drobenku.
2. Mražené maliny rozvařte a zredukujte na omáčku. Přidejte želatinu, a až se rozpustí, ¾ omáčky nalijte k sušenkové směsi.
3. Rozdrcené sušenky vložte do pekáčku vyloženého pečicím papírem a vtlačte na dno tenkou vrstvu korpusu.
4. Mrazem sušené maliny rozdrťte na prach.
5. Smetanu vyšlehejte do husté pěny s cukrem. Opatrně do ní vmíchejte malinový prach a zbytek malinové omáčky.
6. Směsí přelijte sušenkový základ a dejte chladit na 2 hodiny. Nakrájejte na kostky a zdobte čerstvými malinami.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY