Nealkoholický eggnog
Co budete potřebovat
Jak na to?
Žloutky, mléko a stévii (cukr) prošlehejte v míse. Vlijte do rendlíku, zahřejte na 70 °C, snižte plamen, vmíchejte vanilku a muškátový oříšek. Odstavte a nechte lehce zchladnout. Těsně před podáváním vlijte pomalu do směsi smetanu a našlehejte ručním šlehačem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Nealkoholický eggnog
Co budete potřebovat
Jak na to?
Žloutky, mléko a stévii (cukr) prošlehejte v míse. Vlijte do rendlíku, zahřejte na 70 °C, snižte plamen, vmíchejte vanilku a muškátový oříšek. Odstavte a nechte lehce zchladnout. Těsně před podáváním vlijte pomalu do směsi smetanu a našlehejte ručním šlehačem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio