Mrkvová kaše s dýní
Ingredience
500 g | mrkve, oloupané, na kolečka |
600 g | dýně, oloupané, na kostičky |
50 g | másla |
80 ml | smetany ke šlehání |
1/2 | lžičky mletého muškátového oříšku |
sůl, pepř | |
11/2 | lžíce medu |
2 | lžíce zakysané smetany |
Postup přípravy
Pokud zrovna chcete podávat jinou přílohu, než je bramborová kaše, vyzkoušejte například lahodnou mrkvovou kaši s dýní.
1) Mrkev i dýni dejte do velkého hrnce, zalijte vodou a přiveďte k varu. Vařte 10–15 minut, dokud zelenina nezměkne.
2) Sceďte, rozmačkejte šťouchadlem na brambory, přimíchejte máslo, vlijte teplou smetanu a našlehejte do hladké kaše.
3) Ochuťte solí a pepřem a nakonec vmíchejte muškátový oříšek a med.
Podávejte se zakysanou smetanou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY