Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mozzarellové perly s bylinkami

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Mozzarellové perly s bylinkami

Tip do kuchyně

 

K mozzarelle můžete přidat i cherry rajčátka, vytvoříte tak tradiční italský předkrm caprese.
Víte, že italská vlajka je odvozena právě od tří hlavních surovin na caprese? Tedy z bazalky, mozzarelly a rajčat?

Co budete potřebovat

450 g mozzarelly
125 ml olivového oleje
1 svazek směsi bylinek (bazalka, oregano, hladkolistá petrželka)
sůl
pepř
1 ciabatta

Jak na to?

1) Z mozzarelly vykrájejte středně velké kuličky „perly“ nebo použijte minimozzarelly.

2) Olej nalijte do mísy a smíchejte ho s bylinkami.

3) Ve směsi obalte perly. Osolte je a opepřete a podávejte s pokrájenou ciabattou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mozzarellové perly s bylinkami

Předkrm Velmi snadné Italská Chuťovky Něco lehkého Bez vaření Vegetariánské Bazalka , Oregano , Petržel kadeřavá Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

K mozzarelle můžete přidat i cherry rajčátka, vytvoříte tak tradiční italský předkrm caprese.
Víte, že italská vlajka je odvozena právě od tří hlavních surovin na caprese? Tedy z bazalky, mozzarelly a rajčat?

Co budete potřebovat

450 g mozzarelly
125 ml olivového oleje
1 svazek směsi bylinek (bazalka, oregano, hladkolistá petrželka)
sůl
pepř
1 ciabatta

Jak na to?

1) Z mozzarelly vykrájejte středně velké kuličky „perly“ nebo použijte minimozzarelly.

2) Olej nalijte do mísy a smíchejte ho s bylinkami.

3) Ve směsi obalte perly. Osolte je a opepřete a podávejte s pokrájenou ciabattou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty