Mořský vlk na grilu
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Pomocí ostrého nože seškrábejte z ryb případné šupiny. Postupujte od ocasu k hlavě. Po opláchnutí a osušení udělejte po stranách ryb šikmé zářezy.
2. Ryby naložte do marinády z oleje, šťávy ze 2 citronů, rozmělněného česneku, soli a grilovacího koření na 30 minut.
3. Rozehřejte gril na vysoký žár. Zbylé citrony nakrájejte na plátky a vyložte jimi vnitřky ryb. Grilujte z každé strany 5 minut.
4. Před servírováním posypte petrželkou. Podávejte s ajvarem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Mořský vlk na grilu
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Pomocí ostrého nože seškrábejte z ryb případné šupiny. Postupujte od ocasu k hlavě. Po opláchnutí a osušení udělejte po stranách ryb šikmé zářezy.
2. Ryby naložte do marinády z oleje, šťávy ze 2 citronů, rozmělněného česneku, soli a grilovacího koření na 30 minut.
3. Rozehřejte gril na vysoký žár. Zbylé citrony nakrájejte na plátky a vyložte jimi vnitřky ryb. Grilujte z každé strany 5 minut.
4. Před servírováním posypte petrželkou. Podávejte s ajvarem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio