Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyMořská mísa boha Poseidona
Albert logoAlbert logo
  • Mořská mísa boha Poseidona
Mořská mísa boha Poseidona

Mořská mísa boha Poseidona

Kdo by neznal boha Poseidona, vládce moří. Ve vybraných hypermarketech Albert naleznete v oddělení chlazených ryb také tyto mořské pochoutky.
Snadné
Více než 60 minut
0/5

Ingredience4 porce

4 porce
  • Pražma 1 ks
  • Rozmarýn čerstvý 5 snít.
  • Olej olivový 220 ml
  • Citron 2 ks
  • Pepř
  • Sůl
  • Plody moře mražené 500 g
  • Petržel hladkolistá 1/2 hrs.
  • Krevety loupané 400 g
  • Chilli vločky 1 plž
  • Olivy zelené plněné 50 g
  • Olivy černé 50 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Papriky plněné sýrem 100 g
  • Mix listových salátů 70 g
  • Pražma 1 ks
  • Rozmarýn čerstvý 5 snít.
  • Olej olivový 220 ml
  • Citron 2 ks
  • Pepř
  • Sůl
  • Plody moře mražené 500 g
  • Petržel hladkolistá 1/2 hrs.
  • Krevety loupané 400 g
  • Chilli vločky 1 plž
  • Olivy zelené plněné 50 g
  • Olivy černé 50 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Papriky plněné sýrem 100 g
  • Mix listových salátů 70 g

Příprava

1
Den předem vložte rozmarýn do lahvičky s olivovým olejem.
2
Pražmu na bocích 3× nařízněte, potřete rozmarýnovým olejem a zakapejte šťávou z 1 citronu. Osolte, opepřete a grilujte na přímém žáru z každé strany 4 minuty.
3
Současně s pražmou grilujte rozmražené a propláchnuté plody moře. Osolte, opepřete, zakapejte šťávou z ½ citronu, 2 lžícemi rozmarýnového oleje a opečte na grilovacím tácku doměkka 5 minut. Odstavte a promíchejte s nasekanou čerstvou petrželí.
4
Nakonec na grilovacím tácku se 2 lžícemi oleje opečte osolené, opepřené krevety s rozmělněným česnekem a chilli vločkami.
5
Vše servírujte na prkénku nebo tácu s olivami, paprikami, salátem a plátky citronu.
1
Den předem vložte rozmarýn do lahvičky s olivovým olejem.
2
Pražmu na bocích 3× nařízněte, potřete rozmarýnovým olejem a zakapejte šťávou z 1 citronu. Osolte, opepřete a grilujte na přímém žáru z každé strany 4 minuty.
3
Současně s pražmou grilujte rozmražené a propláchnuté plody moře. Osolte, opepřete, zakapejte šťávou z ½ citronu, 2 lžícemi rozmarýnového oleje a opečte na grilovacím tácku doměkka 5 minut. Odstavte a promíchejte s nasekanou čerstvou petrželí.
4
Nakonec na grilovacím tácku se 2 lžícemi oleje opečte osolené, opepřené krevety s rozmělněným česnekem a chilli vločkami.
5
Vše servírujte na prkénku nebo tácu s olivami, paprikami, salátem a plátky citronu.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 6 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 6 dní

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 6 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.