Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mořská mísa boha Poseidona

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Mořská mísa boha Poseidona

Co budete potřebovat

5 snítek čerstvého rozmarýnu
220 ml olivového oleje
1 pražma
2 citrony
sůl, pepř
500 g mražených plodů moře
½ hrsti hladkolisté petržele
400 g krevet loupaných
2 stroužky česneku
1 lžíce chilli vloček
50 g španělských oliv plněných paprikovou pastou
50 g černých oliv s peckou
100 g paprik plněných sýrem
70 g Mixu salátů Albert

Jak na to?

1. Den předem vložte rozmarýn do lahvičky s olivovým olejem.
2. Pražmu na bocích 3× nařízněte, potřete rozmarýnovým olejem a zakapejte šťávou z 1 citronu. Osolte, opepřete a grilujte na přímém žáru z každé strany 4 minuty.
3. Současně s pražmou grilujte rozmražené a propláchnuté plody moře. Osolte, opepřete, zakapejte šťávou z ½ citronu, 2 lžícemi rozmarýnového oleje a opečte na grilovacím tácku doměkka 5 minut. Odstavte a promíchejte s nasekanou čerstvou petrželí.
4. Nakonec na grilovacím tácku se 2 lžícemi oleje opečte osolené, opepřené krevety s rozmělněným česnekem a chilli vločkami.
5. Vše servírujte na prkénku nebo tácu s olivami, paprikami, salátem a plátky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mořská mísa boha Poseidona

Snadné Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)
Kdo by neznal boha Poseidona, vládce moří. Ve vybraných hypermarketech Albert naleznete v oddělení chlazených ryb také tyto mořské pochoutky.

Co budete potřebovat

5 snítek čerstvého rozmarýnu
220 ml olivového oleje
1 pražma
2 citrony
sůl, pepř
500 g mražených plodů moře
½ hrsti hladkolisté petržele
400 g krevet loupaných
2 stroužky česneku
1 lžíce chilli vloček
50 g španělských oliv plněných paprikovou pastou
50 g černých oliv s peckou
100 g paprik plněných sýrem
70 g Mixu salátů Albert

Jak na to?

1. Den předem vložte rozmarýn do lahvičky s olivovým olejem.
2. Pražmu na bocích 3× nařízněte, potřete rozmarýnovým olejem a zakapejte šťávou z 1 citronu. Osolte, opepřete a grilujte na přímém žáru z každé strany 4 minuty.
3. Současně s pražmou grilujte rozmražené a propláchnuté plody moře. Osolte, opepřete, zakapejte šťávou z ½ citronu, 2 lžícemi rozmarýnového oleje a opečte na grilovacím tácku doměkka 5 minut. Odstavte a promíchejte s nasekanou čerstvou petrželí.
4. Nakonec na grilovacím tácku se 2 lžícemi oleje opečte osolené, opepřené krevety s rozmělněným česnekem a chilli vločkami.
5. Vše servírujte na prkénku nebo tácu s olivami, paprikami, salátem a plátky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Inspirujte se podobnými recepty