Mořská mísa boha Poseidona
Ingredience
5 | snítek čerstvého rozmarýnu |
220 ml | olivového oleje |
1 | pražma |
2 | citrony |
sůl, pepř | |
500 g | mražených plodů moře |
½ | hrsti hladkolisté petržele |
400 g | krevet loupaných |
2 | stroužky česneku |
1 | lžíce chilli vloček |
50 g | španělských oliv plněných paprikovou pastou |
50 g | černých oliv s peckou |
100 g | paprik plněných sýrem |
70 g | Mixu salátů Albert |
Postup přípravy
1. Den předem vložte rozmarýn do lahvičky s olivovým olejem.
2. Pražmu na bocích 3× nařízněte, potřete rozmarýnovým olejem a zakapejte šťávou z 1 citronu. Osolte, opepřete a grilujte na přímém žáru z každé strany 4 minuty.
3. Současně s pražmou grilujte rozmražené a propláchnuté plody moře. Osolte, opepřete, zakapejte šťávou z ½ citronu, 2 lžícemi rozmarýnového oleje a opečte na grilovacím tácku doměkka 5 minut. Odstavte a promíchejte s nasekanou čerstvou petrželí.
4. Nakonec na grilovacím tácku se 2 lžícemi oleje opečte osolené, opepřené krevety s rozmělněným česnekem a chilli vločkami.
5. Vše servírujte na prkénku nebo tácu s olivami, paprikami, salátem a plátky citronu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY