Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mořská mísa boha Poseidona

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Mořská mísa boha Poseidona

Co budete potřebovat

5 snítek čerstvého rozmarýnu
220 ml olivového oleje
1 pražma
2 citrony
sůl, pepř
500 g mražených plodů moře
½ hrsti hladkolisté petržele
400 g krevet loupaných
2 stroužky česneku
1 lžíce chilli vloček
50 g španělských oliv plněných paprikovou pastou
50 g černých oliv s peckou
100 g paprik plněných sýrem
70 g Mixu salátů Albert

Jak na to?

1. Den předem vložte rozmarýn do lahvičky s olivovým olejem.
2. Pražmu na bocích 3× nařízněte, potřete rozmarýnovým olejem a zakapejte šťávou z 1 citronu. Osolte, opepřete a grilujte na přímém žáru z každé strany 4 minuty.
3. Současně s pražmou grilujte rozmražené a propláchnuté plody moře. Osolte, opepřete, zakapejte šťávou z ½ citronu, 2 lžícemi rozmarýnového oleje a opečte na grilovacím tácku doměkka 5 minut. Odstavte a promíchejte s nasekanou čerstvou petrželí.
4. Nakonec na grilovacím tácku se 2 lžícemi oleje opečte osolené, opepřené krevety s rozmělněným česnekem a chilli vločkami.
5. Vše servírujte na prkénku nebo tácu s olivami, paprikami, salátem a plátky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mořská mísa boha Poseidona

Snadné Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)
Kdo by neznal boha Poseidona, vládce moří. Ve vybraných hypermarketech Albert naleznete v oddělení chlazených ryb také tyto mořské pochoutky.

Co budete potřebovat

5 snítek čerstvého rozmarýnu
220 ml olivového oleje
1 pražma
2 citrony
sůl, pepř
500 g mražených plodů moře
½ hrsti hladkolisté petržele
400 g krevet loupaných
2 stroužky česneku
1 lžíce chilli vloček
50 g španělských oliv plněných paprikovou pastou
50 g černých oliv s peckou
100 g paprik plněných sýrem
70 g Mixu salátů Albert

Jak na to?

1. Den předem vložte rozmarýn do lahvičky s olivovým olejem.
2. Pražmu na bocích 3× nařízněte, potřete rozmarýnovým olejem a zakapejte šťávou z 1 citronu. Osolte, opepřete a grilujte na přímém žáru z každé strany 4 minuty.
3. Současně s pražmou grilujte rozmražené a propláchnuté plody moře. Osolte, opepřete, zakapejte šťávou z ½ citronu, 2 lžícemi rozmarýnového oleje a opečte na grilovacím tácku doměkka 5 minut. Odstavte a promíchejte s nasekanou čerstvou petrželí.
4. Nakonec na grilovacím tácku se 2 lžícemi oleje opečte osolené, opepřené krevety s rozmělněným česnekem a chilli vločkami.
5. Vše servírujte na prkénku nebo tácu s olivami, paprikami, salátem a plátky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Inspirujte se podobnými recepty