Moravský salát se škvarečky s octovou zálivkou
Ingredience
2 | lžíce octa |
1 | lžíce cukru krupice |
250 ml | vody |
½ | ledového salátu |
1 | balení polníčku |
100 g | slaniny |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
1. Na zálivku smíchejte 2 lžíce octa, 1 lžíci cukru a 250 ml vody.
2. Listy ledového salátu rozeberte, omyjte a osušte. Dejte do mísy a natrhejte je na kusy. Přidejte omytý a osušený polníček.
3. Nakrájejte 100 g slaniny na malé kostičky a na pánvi je vyškvařte dozlatova. Vyškvařeným tukem se škvarečky přelijte salát v míse.
4. Přelijte ještě zálivkou, osolte a opepřete dle chuti a promíchejte. Tohle je tak trochu jiný salát, chutná i salátovým odpíračům.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY