Mlynářská veka s ředkvičkami
Ingredience
1 | Mlynářská veka z Albertova pekařství |
200 g | čerstvého smetanového sýra |
100 g | zakysané smetany |
1 | hrst čerstvé řeřichy |
sůl | |
pepř | |
15 ml | olivového oleje |
10 | ředkviček |
1 | hrst mikrobylinek – ředkvičky |
Postup přípravy
1. Veku nakrájejte na 1–1,5 cm široké plátky.
2. V misce smíchejte smetanový sýr, zakysanou smetanu, ½ hrsti řeřichy, sůl, pepř a 1 lžičku olivového oleje.
3. Chlebíčky natřete pomazánkou.
4. Všechny očištěné ředkvičky nakrájejte na tenké plátky a poklaďte na chlebíčky. Ředkvičkové chlebíčky ozdobte zbytkem řeřichy a mikrobylinkami. A návštěva může přijít.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY