
Mlynářská veka s ředkvičkami
Čím jiným na začátku jara ozdobit chlebíčky než čerstvými ředkvičkami? Stojí za to jíst lépe.
Postup přípravy
1. Veku nakrájejte na 1–1,5 cm široké plátky.
2. V misce smíchejte smetanový sýr, zakysanou smetanu, ½ hrsti řeřichy, sůl, pepř a 1 lžičku olivového oleje.
3. Chlebíčky natřete pomazánkou.
4. Všechny očištěné ředkvičky nakrájejte na tenké plátky a poklaďte na chlebíčky. Ředkvičkové chlebíčky ozdobte zbytkem řeřichy a mikrobylinkami. A návštěva může přijít.
Pomohl vám recept?
1hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod