Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Minipizzy s chorizem, rajčaty, bazalkou a olivami

Minipizzy s chorizem, rajčaty, bazalkou a olivami

Ingredience

2 pláty listového těsta
120 g ricotty
25 g strouhané mozzarelly
sůl a čerstvě mletý pepř
200 g choriza
250 g cherry rajčátek, oloupaných
40 g oliv kalamata, rozpůlených
1 vejce
bazalka na ozdobu

Postup přípravy

Předehřejte troubu na 200 °C. Z těsta vykrájejte 8 kruhů o průměru 11 centimetrů. Okraje trochu zahněte a vytvarujte, aby vznikly „mističky“ a náplň nevytekla. Vyložte 2 plechy pečicím papírem. Promíchejte ricottu, mozzarellu, sůl a pepř. Směs rozdělte na korpusy a rovnoměrně ji rozetřete. Navrch rozdělte kolečka choriza, rajčata a olivy. Okraje potřete vajíčkem a pečte asi 15 minut dozlatova. Poklaďte bazalkou a podávejte.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty