×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Minipizzy s chorizem, rajčaty, bazalkou a olivami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Minipizzy s chorizem, rajčaty, bazalkou a olivami

Co budete potřebovat

2 pláty listového těsta
120 g ricotty
25 g strouhané mozzarelly
sůl a čerstvě mletý pepř
200 g choriza
250 g cherry rajčátek, oloupaných
40 g oliv kalamata, rozpůlených
1 vejce
bazalka na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Z těsta vykrájejte 8 kruhů o průměru 11 centimetrů. Okraje trochu zahněte a vytvarujte, aby vznikly „mističky“ a náplň nevytekla. Vyložte 2 plechy pečicím papírem. Promíchejte ricottu, mozzarellu, sůl a pepř. Směs rozdělte na korpusy a rovnoměrně ji rozetřete. Navrch rozdělte kolečka choriza, rajčata a olivy. Okraje potřete vajíčkem a pečte asi 15 minut dozlatova. Poklaďte bazalkou a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Minipizzy s chorizem, rajčaty, bazalkou a olivami

Předkrm Velmi snadné Bazalka , Rajče Magazín 10/2016 Počet porcí: na 8 porcí
(0)

Co budete potřebovat

2 pláty listového těsta
120 g ricotty
25 g strouhané mozzarelly
sůl a čerstvě mletý pepř
200 g choriza
250 g cherry rajčátek, oloupaných
40 g oliv kalamata, rozpůlených
1 vejce
bazalka na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Z těsta vykrájejte 8 kruhů o průměru 11 centimetrů. Okraje trochu zahněte a vytvarujte, aby vznikly „mističky“ a náplň nevytekla. Vyložte 2 plechy pečicím papírem. Promíchejte ricottu, mozzarellu, sůl a pepř. Směs rozdělte na korpusy a rovnoměrně ji rozetřete. Navrch rozdělte kolečka choriza, rajčata a olivy. Okraje potřete vajíčkem a pečte asi 15 minut dozlatova. Poklaďte bazalkou a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty