Mexická rajčatová polévka
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje |
1 | cibule |
4 | stroužky česneku |
1 | velká sušená chilli |
½ | lžičky mletého kmínu |
400g | plechovka rajčat |
1½ l | kuřecího vývaru |
2 | kuřecí prsa |
2 | limety |
sůl | |
pepř | |
červená cibule | |
koriandr |
Postup přípravy
Olej rozpalte v hrnci. Přidejte cibuli a česnek a nechte 5 minut změknout. Poté vmíchejte chilli, kmín, rajčata a vývar a chvíli zahřívejte. Poté rozmixujte tyčovým mixérem. Přiveďte k varu, přidejte proužky masa a vařte asi 10 minut, aby maso změklo. Nakonec vmíchejte limetkovou šťávu, sůl a pepř.
Podávejte s cibulí a koriandrem.
Tip - Mexičané jedí polévku s tenkými plátky avokáda. Zkusit to můžete i vy.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY