Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mexická quinoa s krůtím masem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Mexická quinoa s krůtím masem

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje
1 šalotka
2 lžíce rajčatového protlaku
400 g krájených loupaných rajčat
400 ml drůbežího vývaru
600 g krůtího masa
400 g sterilovaných červených fazolí
200 g sterilované kukuřice
150 g quinoy
sůl, pepř
2 hrsti čerstvého koriandru
1 limeta
2 avokáda
200 g zakysané smetany

Jak na to?

1. V hlubší pánvi na oleji opečte nadrobno pokrájenou šalotku dosklovata. Vmíchejte protlak, rajčata, vývar a přiveďte k varu. Vložte maso a na mírném ohni duste 30 minut. Pět minut před koncem přidejte scezené fazole a kukuřici.
2. Quinou propláchněte a vařte v osolené vodě 15 minut doměkka. Sceďte, vmíchejte polovinou koriandru, limetovou šťávu, osolte a opepřete. Přiklopte a udržujte teplé.
3. Quinou podávejte s plátky avokáda, masem, zakysanou smetanou a koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mexická quinoa s krůtím masem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje
1 šalotka
2 lžíce rajčatového protlaku
400 g krájených loupaných rajčat
400 ml drůbežího vývaru
600 g krůtího masa
400 g sterilovaných červených fazolí
200 g sterilované kukuřice
150 g quinoy
sůl, pepř
2 hrsti čerstvého koriandru
1 limeta
2 avokáda
200 g zakysané smetany

Jak na to?

1. V hlubší pánvi na oleji opečte nadrobno pokrájenou šalotku dosklovata. Vmíchejte protlak, rajčata, vývar a přiveďte k varu. Vložte maso a na mírném ohni duste 30 minut. Pět minut před koncem přidejte scezené fazole a kukuřici.
2. Quinou propláchněte a vařte v osolené vodě 15 minut doměkka. Sceďte, vmíchejte polovinou koriandru, limetovou šťávu, osolte a opepřete. Přiklopte a udržujte teplé.
3. Quinou podávejte s plátky avokáda, masem, zakysanou smetanou a koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty