×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mexická bramborová pánev

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Mexická bramborová pánev

Co budete potřebovat

400 g brambor
150 g zelených fazolek
sůl
1 červená paprika
1 zelená paprika
150 g kukuřice
200 g Bio fazolí adzuki Nature's Promise
olivový olej
1 lžička římského kmínu
1 lžička mleté uzené papriky
½ lžičky chilli
pepř
hrst čerstvého koriandru
½ limety

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C.
Nakrájené brambory pět minut předvařte spolu s fazolkami v osolené vodě. Slijte, přesuňte na plech a promíchejte se zbylou zeleninou. Polijte olivovým olejem, posypte kořením, solí a pepřem a dejte na 20 minut péct do trouby. Po upečení ozdobte koriandrem a zakápněte šťávou z limety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mexická bramborová pánev

Hlavní chod Velmi snadné Bezlepkové Bez laktózy Vegetariánské Veganské Chilli paprička Magazín 10/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)
Báječně pikantní a hřejivé jídlo, které si snadno přizpůsobíte své chuti i stavu zásob ve spíži.

Co budete potřebovat

400 g brambor
150 g zelených fazolek
sůl
1 červená paprika
1 zelená paprika
150 g kukuřice
200 g Bio fazolí adzuki Nature's Promise
olivový olej
1 lžička římského kmínu
1 lžička mleté uzené papriky
½ lžičky chilli
pepř
hrst čerstvého koriandru
½ limety

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C.
Nakrájené brambory pět minut předvařte spolu s fazolkami v osolené vodě. Slijte, přesuňte na plech a promíchejte se zbylou zeleninou. Polijte olivovým olejem, posypte kořením, solí a pepřem a dejte na 20 minut péct do trouby. Po upečení ozdobte koriandrem a zakápněte šťávou z limety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty