×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mexická bramborová pánev

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Mexická bramborová pánev

Co budete potřebovat

400 g brambor
150 g zelených fazolek
sůl
1 červená paprika
1 zelená paprika
150 g kukuřice
200 g Bio fazolí adzuki Nature's Promise
olivový olej
1 lžička římského kmínu
1 lžička mleté uzené papriky
½ lžičky chilli
pepř
hrst čerstvého koriandru
½ limety

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C.
Nakrájené brambory pět minut předvařte spolu s fazolkami v osolené vodě. Slijte, přesuňte na plech a promíchejte se zbylou zeleninou. Polijte olivovým olejem, posypte kořením, solí a pepřem a dejte na 20 minut péct do trouby. Po upečení ozdobte koriandrem a zakápněte šťávou z limety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mexická bramborová pánev

Hlavní chod Velmi snadné Bezlepkové Bez laktózy Vegetariánské Veganské Magazín 10/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)
Báječně pikantní a hřejivé jídlo, které si snadno přizpůsobíte své chuti i stavu zásob ve spíži.

Co budete potřebovat

400 g brambor
150 g zelených fazolek
sůl
1 červená paprika
1 zelená paprika
150 g kukuřice
200 g Bio fazolí adzuki Nature's Promise
olivový olej
1 lžička římského kmínu
1 lžička mleté uzené papriky
½ lžičky chilli
pepř
hrst čerstvého koriandru
½ limety

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C.
Nakrájené brambory pět minut předvařte spolu s fazolkami v osolené vodě. Slijte, přesuňte na plech a promíchejte se zbylou zeleninou. Polijte olivovým olejem, posypte kořením, solí a pepřem a dejte na 20 minut péct do trouby. Po upečení ozdobte koriandrem a zakápněte šťávou z limety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat