Melounový salát s okurkou a balzamikem
Ingredience
½ | červeného vodního melounu |
1 | meloun Galia nebo Piel de Sapo |
1 | okurka, tence pokrájená |
½–1 | červená cibule, tence pokrájená |
sůl | |
3–4 | lžíce balzamikového octa |
svazek bazalky a máty, nasekané |
Postup přípravy
Z obou melounů udělejte pomocí tvořítka kuličky a ve velké míse je smíchejte s okurkou a cibulí. Lehce osolte, zastříkněte balzamikem a ozdobte bazalkou a mátou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY