Melounové špízy s nakládaným sýrem
Ingredience
300 g | sýra feta |
150 ml | olivového oleje |
2 | lžíce bílého vinného octa |
1 | lžíce agávového sirupu |
pepř | |
3 | hrsti čerstvé máty |
250 g | vodního melounu |
Postup přípravy
1. Sýr nakrájejte na kostky o hraně 2–3 centimetry. Naložte je do směsi z oleje, octa, sirupu, pepře a najemno nakrájené hrsti máty a nechte uležet v lednici ideálně přes noc.
2. Dužinu melounu nakrájejte na kostky stejně velké jako kostky sýra a dejte vychladit.
3. Na jehlice nebo špejle o délce cca 15 cm střídavě napichujte sýr, lístek máty a meloun. Opepřete a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY