Medová pečeně na grilu
Ingredience
6 | plátků vepřové pečeně na kámen |
200 ml | bílého řeckého jogurtu |
4-5 | lžic medu |
3 | lžíce olivového oleje |
2 | lžičky mleté skořice |
1 | lžička mořské soli |
1 | citron s chemicky neošetřenou kůrou |
Postup přípravy
Plátky vepřové pečeně jemně rozklepejte hřbetem ruky. Smíchejte jogurt, med, olej, skořici, sůl a nastrouhanou kůru z citronu. Směs použijte jako marinádu na maso a dejte na 45 minut proležet do chladničky.
Před grilováním nechte maso alespoň 15 minut temperovat na pokojovou teplotu, pak ho jemně osušte tak, aby na něm nebyla příliš velká vrstva marinády, a dejte grilovat.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY