Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Medailonky z vepřové panenky s batátovými hranolky

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Medailonky z vepřové panenky s batátovými hranolky

Co budete potřebovat

1 kg batátů
5 lžic slunečnicového oleje
Sůl
800 g vepřové panenky
15 g máslo
2 snítky tymiánu
200 ml suchého červeného vína
Pepř
15 ml BBQ omáčky
180 ml majonézy
1 limetka

Jak na to?

Hranolky z batátů ve slupce vsypte na plech s pečicím papírem, zakapejte olejem, osolte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 30 minut. Po 15 minutách promíchejte.
Panenku zprudka opečte na 2 lžících oleje, másle a tymiánu ze všech stran. Ztlumte, podlijte vínem, osolte a opepřete. Panenku polévejte šťávou a opékejte 5 minut.
Přendejte do zapékací mísy, pomažte BBQ omáčkou a přelijte výpekem. Vložte do trouby k hranolkům, pečte 10 minut.
Majonézu promíchejte s jemně nastrouhanou kůrou z limetky a podávejte k nakrájené panence s hranolky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Medailonky z vepřové panenky s batátovými hranolky

Hlavní chod Snadné Česká Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 kg batátů
5 lžic slunečnicového oleje
Sůl
800 g vepřové panenky
15 g máslo
2 snítky tymiánu
200 ml suchého červeného vína
Pepř
15 ml BBQ omáčky
180 ml majonézy
1 limetka

Jak na to?

Hranolky z batátů ve slupce vsypte na plech s pečicím papírem, zakapejte olejem, osolte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 30 minut. Po 15 minutách promíchejte.
Panenku zprudka opečte na 2 lžících oleje, másle a tymiánu ze všech stran. Ztlumte, podlijte vínem, osolte a opepřete. Panenku polévejte šťávou a opékejte 5 minut.
Přendejte do zapékací mísy, pomažte BBQ omáčkou a přelijte výpekem. Vložte do trouby k hranolkům, pečte 10 minut.
Majonézu promíchejte s jemně nastrouhanou kůrou z limetky a podávejte k nakrájené panence s hranolky.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty